Forside

'Here's To Us'

Velkommen til en korkoncert med drama, jubel, vrede, galskab og kærlighed! Velkommen til ReChoireds 10’ende år med rock, pop, jazz, soul og groove. Velkommen til et festfyrværkeri af en jubilæumskoncert med musicalnumre fra Stephen Sondheims univers.                                                    

'Company', 'Anyone can whistle' og 'Merrily we roll along' er blot nogle af de musicals, som ReChoired tager under kærlig behandling i jubilæumskoncerten den 19. og 20. november. I over et år har koret arbejdet med Stephen Sondheims musik, som er blevet versioneret til kor af dirigenten Peter Bom. Koncerten byder på en række vidt forskellige numre, der både spænder bredt over Sondheims karriere og bevæger sig genremæssigt fra ensomme kærlighedshungrende sømænd i 1850’ernes Japan til tåkrummende pinlige ægteskabsscener i 1970'erne og Rapunzels forsøg på at frigøre sig fra heksen i det vanvittige eventyr ’Into the Woods’ fra 1986. 

Jubilæumskoncerten er støttet af foreningen SYNG, Nordea Fonden, Statens Kunstfond (DAM) og Dansk Artist Forbund.

Lysteknik: Per Olsen / Lydteknik: Kristian Skårhøj

Vi spiller lørdag den 19. nov. kl. 20.00 
og søndag den 20. nov. kl. 16.00 i salen på Ingrid Jespersens Gymnasieskole

Forsalg via Billetto

 

'SEN HØST' - et nyt rytmisk korværk

I 2014 releasede jeg sammen med ReChoired cd'en ‘SEN HØST’ et rytmisk korværk med 8 dansksprogede satser. Vi har arbejdet med værket gennem længere tid, og de første måneder af 2014 brugte vi på at indspille sangene i Soundscape Studio. ReChoired står for samtlige vokaler på indspilningen, godt bakket op af Peter på piano, Morten Lundsby på kontrabas og David Lustrup Jensen på vokal percussion. Louise Nipper har både indspillet og mixet cd’en. Nogle satser er helt a cappella, andre med orkester eller et enkelt instrument.

Satserne er arrangeret for 5-8 stemmer og kredser om rejsen fra barndom og ungdom til voksenliv – set i bakspejlet. Satserne er tilgængelige via webshoppen her på siden.


Den 9. maj 2011 udkom albummet CIRCUIT med 11 helt nyskrevne numre.

Den fysiske CD kan købes i webshoppen.

Der er også mulighed for at downloade albummet her:

itunes.apple.com/dk/album/circuit/id426445671

OM AT GRO - er titlen på det album, sanger og sangskriver Peter Bom udgav 1. september 2008.

En række stærke, sjælfulde numre på både dansk og engelsk, der har samlet i kraft igennem en 15 år lang karriere som professionel musiker, folder sig nu ud på en frisk og dog særdeles moden cd-udgivelse.

Køb eller download Om at gro CD'en her

CALENDAR SONGS
19. oktober 2009 udkom albummet: “Calendar Songs” - et musikalsk samarbejde mellem Peter Bom og vokalensemblet ReChoired. Denne live udgivelse rummer 12 tracks; kor arrangementer af populære covernumre, amerikanske evergreens, højskolesange og nye danske kompositioner. Alle satserne er arrangeret af Peter Bom som har været dirigent for ReChoired siden 2006. Læs meget mere her www.rechoired.dk

Køb Calendar Songs CD'en her