Forside

Kormarathon den 27. april på Anne Rosing Instituttet - Svanemøllevej 92, Hellerup

Deltag i et sangkor for en eftermiddag.

Det er med stor glæde at jeg inviterer til årets første Kormarathon. Vi har fået den unikke mulighed at være i det nyåbnede Anne Rosing Institut. Så udover at skulle synge en eftermiddag i de dejlige rammer, vil der også være mulighed for en kort præsentation af Instituttet.

Konceptet er enkelt og henvender sig til alle som har lyst til at bruge en søndag eftermiddag på at synge i kor. Det er en stor fordel hvis man har korerfaring og kan orientere sig i en node, men derudover kræves der ingen forudsætninger for at deltage.

Kormarathon gælder først og fremmest om at få sunget en masse, typisk 3 satser - derfor er der ikke fokus på de små detaljer. Det giver både energi og glæde at synge sammen med andre, lære ny musik at kende, møde nye mennesker og mærke synergien når taget løfter sig.

Der er adgang fra kl. 12.30 - Workshoppen kører fra 13-17 med 2 pauser undervejs. Satserne er af forskellig karakter & sværhedsgrad - for 3 og 4 stemmer.

Pris kr. 160,- som betales ved ankomst - her får du et nodehæfte til låns. Send din tilmelding til:

kontakt@peterbom.dk


 


Den 9. maj 2011 udkom albummet CIRCUIT med 11 helt nyskrevne numre.

Den fysiske CD kan købes i webshoppen.

Der er også mulighed for at downloade albummet her:

itunes.apple.com/dk/album/circuit/id426445671

OM AT GRO - er titlen på det album, sanger og sangskriver Peter Bom udgav 1. september 2008.

En række stærke, sjælfulde numre på både dansk og engelsk, der har samlet i kraft igennem en 15 år lang karriere som professionel musiker, folder sig nu ud på en frisk og dog særdeles moden cd-udgivelse.

Køb eller download Om at gro CD'en her

CALENDAR SONGS
19. oktober 2009 udkom albummet: “Calendar Songs” - et musikalsk samarbejde mellem Peter Bom og vokalensemblet ReChoired. Denne live udgivelse rummer 12 tracks; kor arrangementer af populære covernumre, amerikanske evergreens, højskolesange og nye danske kompositioner. Alle satserne er arrangeret af Peter Bom som har været dirigent for ReChoired siden 2006. Læs meget mere her www.rechoired.dk

Køb Calendar Songs CD'en her