CD

Sangene, der udgør ’Circuit’, er skrevet på blot 4 måneder og giver et godt indblik i hvad der optager den københavnske sanger.
Titlen ’Circuit’ er valgt, fordi den kan tolkes på så mange forskellige måder. Først og fremmest betydningen ’kredsløb’, som går igen i teksterne - når vi som mennesker arbejder med vores stof, både det gode og det svære og kommer ud på den anden side.
’Circuit’ relaterer også til de rejser, vi kommer ud på - som ofte bringer os tilbage til udgangspunktet.
Medvirkende på ’Circuit’ er samme besætning som på debutalbummet: Troels Skovgaard, Martin Rimi, Lars DK Nielsen og Morten Lundsby. Denne gang er Nana Fagerberg med som korsanger.
2 af albummets tracks er produceret i samarbejde med produceren Tomas Nesborg.
Peter Bom er en rutineret og alsidig kunstner. Siden starten af 90'erne har han sat sit præg på det københavnske kulturliv som sanger, komponist, kapelmester, producer ved livekoncerter, på cd-udgivelser, i teaterforestillinger, på TV m.m.
Han er i branchen særligt kendt for sin mørke, soulede stemme og for sit samarbejde med en lang række andre musikere (Anne Linnet, Dario Campeotto, Etta Cameron, Stig Rossen m.fl.), skuespillere og producenter.

Titel
Blame it o the season. Fra CD'en Circuit